Over DELTA

Met circa 160.000 klanten mag DELTA zich tot één van de meest veelzijdige energiebedrijven in Nederland rekenen. Naast opwekking van elektriciteit en energiehandel leveren we gas en elektra aan particulieren en aan de zakelijke markt.


Missie en visie DELTA

DELTA biedt zijn klanten het gemak van duurzame en innovatieve multi-utility oplossingen. DELTA staat garant voor continuïteit in aanbod en relatie. We zijn de vanzelfsprekende partner voor utilities als energie, water, digitale diensten op kleine én grote schaal.

 

Vanaf 1 januari 2016 is DELTA de schoonste grote energieproducent van Nederland. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in de zorg voor het milieu en doen alles wat binnen ons vermogen ligt, om binnen twintig jaar de productie van elektriciteit te verduurzamen naar een volledig hernieuwbare productie van elektriciteit. DELTA loopt hiermee voorop in de transitie naar een duurzame energievoorziening. We maken ons bovendien hard voor het terugdringen van CO2-uitstoot binnen de hele energiesector. Als klant van DELTA levert u dus ook een belangrijke bijdrage aan een duurzame toekomst.


Meer over DELTA

Welkom bij DELTA!

U kunt nu de leveringsovereenkomst voor energie afsluiten die bij uw situatie past. Uw voordeel is weekendkaarten voor Concert at Sea bij een overeenkomst met een vaste prijs voor drie jaar.

 

 

 

Eenvoudig en gratis overstappen

Heeft u al een energiecontract bij een andere leverancier? DELTA regelt alles. U hoeft zich enkel via onze website of onze gratis klantenservice aan te melden. Wij zorgen daarna voor de rest!

Bijna 100 jaar Nederlandse energieleverancier

In 1919 werd de Provinciale Zeeuwse Elektriciteits-Maatschappij opgericht waaruit in 1991 DELTA is ontstaan. Door onze jarenlange kennis en ervaring combineren wij als geen ander een scherpe prijs met uitstekende service.

Eerlijke en scherpe prijs

DELTA is goedkoper dan de grootste landelijk bekende energiemaatschappijen. Wij werken altijd met vaste scherpe prijzen en niet met actieprijzen die tijdelijk van kracht zijn. Dit om te voorkomen dat u later alsnog voor onaangename verrassingen komt te staan.